OldDutch

© Ton Toonen; digitale bewerking 18-08-2017 Mark van Loon / Stichting Noviomagus.nl

Interieurfoto's Old Dutch

door Ton Toonen

Ten tijde van het horecabedrijf 'Old Dutch' aan de Burchtstraat maakte ik enkele foto's van het interieur.

05.

terug naar Gastredactie-overzicht

Reactiepagina
Reactie 0:

Ton Toonen, 18-08-2017: Interieurfoto's Old Dutch
Reactie 1:

Paul Rouw, 18-08-2017: Hier werd in de jaren 60 elke maandagochtend werkbespreking gehouden door mijn werkgever de hr. Jan Lamers van het verwarmingsburo PH Lamers met architecten en collega's installateurs.
Reactie 2:

Rob van Kampen, 23-08-2017: Als lid van de carnavalsvereniging st. Anneke hebben we daar vele mooie jaren carnaval gevierd. Een uitermate geschikte locatie!!
Reactie 3:

Petra Wouters, 16-09-2017: Heel erg gezellig, overdag en 's avonds, echt jaren 60 met de persjes op tafel. Blij als je een tafeltje kon bemachtigen!
We moesten daarna iets anders zoeken met dezelfde sfeer en dat werd Atlanta aan de Grote Markt en dat is het nog steeds als ik in Nijmegen kom!
Reactie 4:

Boy van Pelt, 17-09-2017: Old Dutch, Mijn vader heeft er tot aan zijn overlijden in febr.1965 gewerkt. In welk jaar hij daar begonnen is weet ik niet, het zal 1958 of zo geweest zijn. Voor die tijd heeft hij altijd bij Hotel Atlanta gewerkt, in elk geval ook in de oorlogsjaren. Vele Nijmegenaren zullen door hem voorzien zijn van een kopje koffie met het overbekende glaasje water. Vooral veel vertegenwoordigers die aan de Leestafel als start van de werkdag van de koffie genoten.
Leuk om de combinatie van Petra Wouters te lezen, Old Dutch/Atlanta.
Vr.Gr.Boy

REAGEER:

Uw aanvullingen of opmerkingen zijn welkom!
Met dit formulier kunt u (nog) geen foto's versturen. Gebruik daarvoor uw e-mailprogramma.
Opmaak kan wel, bv <b>Vet</b> of <i>cursief</i> geeft Vet of cursief.
 
 Uw naam: en mailadres: