Geert Greven

Maria Bourgoin, Québec, Canada

hallo iederee 

ik had een verhaal geschreven over myn tyd in nymegen en toen ik het wou versturen van de imigranten lyst outlook wou het ver sturen m.cafee securite stuurde het niet zodoende schryf ik het op niew hopelyk vergeet ik de helft niet en misschien kunnen jullie het voor myn op de emigranten page doen sorryb voor dat hier is myn verhaal

ik heet mary luyken ik woon in canada sinds 1977.ben al sinds 12 jaar niet meer geweest .ik kan niet wachten om weer nymegen te zien en alle bekenden en familie .ik was op de h.hart school in.de krayenhoflaan waar ook de kerk was .het is er allemaal niet meer .maar de souveniers blyven .

toen ik naar canada ging had ik erg heimwee .want koffie drinken by elkaar was er niet meer by . o wat misde ik dat.was moeilyk in het begin .ik ben een van de drie dochters van frans luyken wy woonde in de leewerikstraat .myn vader was schilder .myn zusje julia woont in zwartewaal .maar myn andere zusje diny is met een americaan getrouwt . zy woont in henderson vlak by las vegas dus zoals je ziet zie ik myn zusjes nietveel .maar ik had een lievelings tante zy hete tante anna mom .daar was ik veel en ik mis dat denk ik vaak aan .

maar dank zy noviummagum heb ik weer een beetje oude tyd teruggevonden en nouw heb ik een mooie noviummagum stikker op myn auto waar ik met trots mee ryd .dank je wel nel voor dat te sturen ben er heel bly mee .

hier is myn verhaal dat komt van myn hart .

ik wens iedereen en het personeel dieveel voor ons doen om al die berichten te krygen daar voor hartelykbedankt en een goed jaar 2007 .dat is myn jaar want ik ga naar nymegen 

mary luyken xxxxx

terug


REAGEER:

Uw aanvullingen of opmerkingen zijn welkom!
Met dit formulier kunt u (nog) geen foto's versturen. Gebruik daarvoor uw e-mailprogramma.
Opmaak kan wel, bv <b>Vet</b> of <i>cursief</i> geeft Vet of cursief.
 
 Uw naam: en mailadres: