Geert Greven

Marianne Rissolo, Newbury, New Hampshire, USA

Newbury NH Sept 0105

Mijn zoon zend mij de E mail. Ik zal proberen te schrijven over mijzelf. Geboren in Nijmegen in 1942, gedurende de oorlog. Mijn vader had een slagerij in de stad; Wim van Dam. Ik ben opgegroeid in Nijmegen. Na de Mulo op de wedren bij de zuster JMJ heb ik een tijd gewerkt als secretaresse bij de Gelderlander (advertentieafdelong), daarna een tijd bij een meubelzaak toen in de Broerstraat; Firma de Jongh. Daarna wilde ik stewardess worden, en had gesolliciteerd bij KLM. Daar werd mij gevraagd om 3 talen vloeiend te leren. Ik ben toen aangenomen voor een jaar bij The World Champion Boxer Gene Tunney. Dat was een geweldige ervaring. Mijn man ontmoet op avondschool. Ik studeerde Engels, hij Spaans. We zijn nu 39 jaren getrouwd. We zijn getrouwd in Nijmegen. De bruiloft was bij Hotel Atlanta op de Grote Markt.

Wij hebben in vele staten gewoond, nu in de prachtige groene bergen in New Hampshire. Wij doen veel vrijwilligerswerk. ’s Winters skieën wij iedere dag met de gehandicapten en ook in het “oude van dagen”- Hospital too. Ik heb nog veel vrienden en familie in Nijmegen. Heb zelfs eens met de kinderen de 4-daagse meegelopen. Ik ga om de 3 jaar naar Nijmegen toe: “I LOVE  Nijmegen”. Wij woonden op de Houtstraat 75. 

Wij hebben 4 kinderen; Evelyne 38, Dominique 37 (professor in Archeologie), Natalia 34 Art Consultant en Bob 24 werk for Sony. Allen getrouwd behalve Bob. Ze wonen allen in S. Diego (CA). We hebben 3 kleinkinderen, one dood van kanker op 1,5 jarige leeftijd.

Zo, dit was even een verslagje.

E mail is Babbo1@Rissolo.com

Fondly, Marianne Rissolo

klik hier voor een oude foto elders op Noviomagus.nl

terug


REAGEER:

Uw aanvullingen of opmerkingen zijn welkom!
Met dit formulier kunt u (nog) geen foto's versturen. Gebruik daarvoor uw e-mailprogramma.
Opmaak kan wel, bv <b>Vet</b> of <i>cursief</i> geeft Vet of cursief.
 
 Uw naam: en mailadres: