Geert Greven

Coby en Rob Staleman, Montejaque (AndalusiŽ) Spanje

Wij, Coby en Rob Staleman emigreerden in augustus 2001 naar Nieuw-Zeeland

Voor ons vertrek woonden wij in de Malderburchtstraat, de Voorstenkamp en als laatste in de Wedesteinbroek 14-05 (Lindenholt). Op het laatste adres hebben wij altijd met plezier gewoond.
Coby is Nijmeegse van geboorte. In mijn mil. diensttijd hebben wij elkaar leren kennen en het was toen niet moeilijk om ons ook in Nijmegen te vestigen.

Rond 1900 woonden mijn groot-ouders op de Groesbeekseweg 250 (tegenover de oude Limos ) beter bekend als huize : "Margarete" en Berg en Dalscheweg 43 a.

Onze kinderen, Laura en Ferry hadden er voor gekozen in ned.(Wychen) en in Spanje (Andalusie) te blijven wonen maar reageerden enthousiast op ons avontuur. In de zomermaanden van 2003 en 2004 waren wij ook al in onze geliefde stad Nijmegen voor famile bezoek en om Nieuw-Zeeland te promoten. Wij hadden toen "stands" in outdoor shops, o.a.Bever Zwerfsport , Goodbookers en Spacport.

Wij hadden in Nijmegen een leuk bestaan en zekerheden verworven voor de toekomst maar zochten toch naar iets anders waar we meer vrijheid en ruimte hadden en dat vonden wij in NZ.

Na 7 succesvolle jaren in NZ hebben wij toch om diverse redenen besloten terug te gaan. Inmiddels zijn wij geremigreerd naar Europa en .......jawel opnieuw gestart met een B&B in het plaatsje Montejaque, niet ver van de historische stad Ronda (AndalusiŽ) Spanje.

U maar ook alle andere medewerkers zijn van harte welkom eens een kijkje te komen nemen op deze wel heel bijzondere locatie.

Groeten van Rob en Coby Staleman
www.casaelcorchito.com
www.cycleronda.com (fietsverhuurbedrijf van onze zoon)
Ook wandelroutes !

terug


REAGEER:

Uw aanvullingen of opmerkingen zijn welkom!
Met dit formulier kunt u (nog) geen foto's versturen. Gebruik daarvoor uw e-mailprogramma.
Opmaak kan wel, bv <b>Vet</b> of <i>cursief</i> geeft Vet of cursief.
 
 Uw naam: en mailadres: