33

33.jpg

Foto SCH33 - Het 1e Elftal, 1947-1948.

Achterste rij van links naar rechts: Leo Koen, Henk van Embden, Johnny MacSorland, Henk In den Bosch, Bert van Oeffelt, Frans van Es en Nol Jansen.
Zittend van links naar rechts: Hans Verhagen, Dick v.d. Linden, Wim Migchielsen, Henk Thijssen, Jan Spanjaard en Coby Massa.

Deze foto is gemaakt bij het afscheid van Wim Migchielsen naar IndiŽ in februari 1948.
Deze foto is gemaakt in het toenmalige clubhuis aan de Waterstraat.

Reactie 1:

Dick Bertens, 13-11-2008: Toevallig zag ik op Noviomagus deze foto van S.C.H. uit het Waterkwartier.
Zelf kwam ik uit het Willemskwartier en voetbalde ik als pupil bij Quick op de Hazenkampseweg, doch dit terzijde: Als je Wim Migchielsen hebt gekend, zul je bij elke keer dat je hem ontmoette
op zijn minst een keer uitbundig gelachen hebben. Wim zat vol met speciale humor die nooit verveelde en waar je niet omheen kon. Hij was de oom van mijn vrouw en vaste bezoeker van familiefeestjes destijds. Van ome Wim kochten wij in de zestiger jaren ons eerste autootje. Het zal ook ZIJN eerste auto zijn geweest: een Lloyd met double clutch. "Met opschakelen een keer extra de koppeling op en terugschakelen met tussengas anders vliegen de tandwielen om je oren. Je hebt het snel onder de knie", aldus een altijd schertsende Wim. Helaas is hij veel te vroeg overleden. Maar ik prijs me nog altijd oprecht gelukkig dat ik Wim Migchielsen gekend heb!


REAGEER:

Uw aanvullingen of opmerkingen zijn welkom!
Met dit formulier kunt u (nog) geen foto's versturen. Gebruik daarvoor uw e-mailprogramma.
Opmaak kan wel, bv <b>Vet</b> of <i>cursief</i> geeft Vet of cursief.
 
 Uw naam: en mailadres: