76

76.jpg

Foto SCH76 - Maart 1966.

Jeugdleden van S.C.H. vormen een erehaag bij het huwelijk van Peter Schrievers.
Te zien zijn o.a.: Hennie Roos, Frank Kosman, Frans Leenders, Tonny Lourense, Sjaak Frickel, Peter Willems, Jan Bosch en Leo Hermsen.

Reactie 1:

Danny Willems, 21-09-2009: Op deze foto staat volgens het onderschrift mijn oom, Peter Willems, maar die heb ik niet kunnen vinden. Misschien dat iemand anders dit weet…
Mijn vader, Ger Willems, heeft trouwens ook voor SCH gevoetbald. Jammer dat er van hem geen foto’s opstaan. Heeft iemand die met 1 van hun heeft gevoetbald geen leuke anekdotes???

Reactie 2:

Tonnie Willems, 18-02-2010: Mijn broer Peter is het kleine menneke voor het bruidspaar in het midden van de foto. Ik vind het trouwens een heel erg mooie site, die veel herinneringen oproept.

Reactie 3:

Bernard van Haren, 14-01-2017: Hoi ik heb heel lang bij SCH gevoetbald. Mooie foto's. Ik herken er wel een hoop van, leuk. Nu is mij vraag of er ook foto's van het 3e elftal opstaan? De leider was toen Hent Papenhoven. Ik heb toen gevoetbald met Terbeur, Kosman, Oteman, meer kan ik mij niet zo goed meer herinneren. Ik heb ook een paar keer in het eerste gestaan Hi Hi. Toen was de training van Van de Ga of zo iets. Ik hoop dat je er wat mee kan doen, ik wacht af, groetjes Bernard van Haren

REAGEER:

Uw aanvullingen of opmerkingen zijn welkom!
Met dit formulier kunt u (nog) geen foto's versturen. Gebruik daarvoor uw e-mailprogramma.
Opmaak kan wel, bv <b>Vet</b> of <i>cursief</i> geeft Vet of cursief.
 
 Uw naam: en mailadres: