134

< vorige |  index  |  volgende >

Foto Kluijs-134

maart 1980 Garage naast oude schuur.
Heeft u herinneringen bij deze foto? REAGEER, wij zijn benieuwd naar uw verhaal.

Reactie 1:

Ron Dodemont, 02-09-2012: Volgens mij was dit ook de voormalige repetitieruimte van een van de beste Nijmeegse beatbands: THE CHALLENGERS.
Tijdens het oefenen werd de hele buurt gratis getracteerd op professionele muziek en de speciale zangstem van Wim de Kluijs!

Reactie 2:

John de Kluijs, 02-10-2012: Wim de Kluijs had niets met de Challengers van doen. Hij maakte wel muziek, maar dat was niet in deze garage maar in de ronde koepel, voorheen bloemenwinkel aan de St. Annastraat.
Deze garage werd wel gebruikt door de Challengers met o.a. Hans Luijben, Simon Nettekoven, Frank Zuidhof, Sjef Broeders en nog twee bandleden, waarvan me de naam niet ze snel te binnen schiet. John de Kluijs regelde deze oefenruimte en het vervoer.

Reactie 3:

Theo Busser, 05-10-2015: De volledige bezetting van The Challengers was: Hans Luijben (sologitaar), Winston Nettekoven (basgitaar), Frank Zuidhoven (zang), Sjef Broeders (slaggitaar), Ed van Dam (drums) en Theo Busser (electr. orgel). Wim de Kluis herinner ik me als een jongen van een jaar of 14/15, die af en toe met ons mee ging, om de instrumenten op te bouwen.

REAGEER:

Uw aanvullingen of opmerkingen zijn welkom!
Met dit formulier kunt u (nog) geen foto's versturen. Gebruik daarvoor uw e-mailprogramma.
Opmaak kan wel, bv <b>Vet</b> of <i>cursief</i> geeft Vet of cursief.
 
 Uw naam: en mailadres: