35.jpg

< Back | Index | Next >

35.jpg

Elk jaar liep de groep natuurlijk mee met de Maria-omdracht. Hoewel ik hier waarschijnlijk tussen loop, heb ik geen enkele herinnering aan de plek waar deze foto's zijn gemaakt. Waar kan dat zijn?

Reageer op deze foto, klik hier.

Reactie 1:

Sjef Janssen, 21-03-2008, Verkenners 35: Beste mensen ik zal nog wel eens reageren, heb nog foto’s thuis van de zeeverkenners. Ik herken mij enkele malen ook bij de welpen, mijn broer staat er ook op, heb nog wat tijd nodig om e.e.a. te regelen. Foto 35 is volgens mij schuin tegenover de kerk aan de Krayenhofflaan.

Reactie 2:

Rob Essers, 22-03-2008, Verkenners 35: Op foto 35 is onmiskenbaar de In de Betouwstraat te zien vanaf het kruispunt Molenstraat - van Welderenstraat - Bisschop Hamerstraat. Het eerste pand links is nummer 9; zie www.villalila.nl. Het pand op de hoek van de Bisschop Hamerstraat en de In de Betouwstraat is herbouwd in of omstreeks 1959.

Reactie 3:

Henry Artz, 23-05-2009: Ik heb jaren bij de verkenners en de voortrekkers gezeten bij de Titus Brandsmagroep. De persoon vooraan rechts is oubaas Henk Rozendaal (oftewel Hentje Rozenwater). Leuk om enige foto,s te zien van de Titus Brandsmagroep.


REAGEER:

Uw aanvullingen of opmerkingen zijn welkom!
Met dit formulier kunt u (nog) geen foto's versturen. Gebruik daarvoor uw e-mailprogramma.
Opmaak kan wel, bv <b>Vet</b> of <i>cursief</i> geeft Vet of cursief.
 
 Uw naam: en mailadres: