06.jpg

< Back | Index | Next >

06.jpg

Een paar jaartjes later is de horde flink uitgebreid en zijn de eerste welpen inmiddels doorgestroomd naar de verkenners. Het buitenleven doet deze jonge wolven kennelijk goed.

Reageer op deze foto, klik hier.

Reactie 1:

Jac Janssen, 27-03-2008, Welpen 6: Ik zou het leuk vinden als iedereen die deze foto bekijkt, even zouden emailen of ze een bekende zien. Misschien komen we samen verder. Die ‘’koppies” komen me bekend voor, maar namen niet. Ik herken Martin Martens, [boy] , Albert Stoep, Sjef Janssen ….. jJnssen …..van uhm, en mezelf uiteraard. Hopelijk gaat dit een beetje lukken. Groetjes Jac Janssen, Veenendaal.

Reactie 2:

Henk van Hest, 30-03-2008, Welpen 6: Ik wil graag reageren, maar ik was inmiddels al over gegaan naar de verkenners (Half 1947). Ik herken wel de leidsters, Dat zijn Ria Derksen en Annie Kamsma, de meest linkse heette volgens mij Willemsen maar dat weet ik niet zeker.

Reactie 3:

Albert Stoep, 02-01-2009. Hallo Jac. Ik zie vandaag de site pas en herken uiteraard jou en de namen die je opnoemt. Ook zie ik nog Hennie Spee en Peter Seegers. Groeten vanuit Malden.

Reactie 4:

Henry Artz, 11-06-2009: De personen met de volgende namen komen op de foto voor t.w. Ewald van Kuil, Gregor en Henry Artz, Freddy de Bis, Huub van Geel. Veel gezichten herken ik wel maar geen naam meer.

Reactie 5:

Ewald van Kuil, 02-11-2009: Ik moet Henry Arts (reactie 4 bij deze foto) corrigeren. Ik ben nooit welp geweest maar begonnen bij de verkenners. Met Henry Arts heb ik overigens enige tijd geleden per email contact gehad en hem wat foto's gestuurd van de voortrekkerstijd.

Reactie 6:

Gregor Artz, 03-12-2010: 5e vanaf rechts in de bovenste rij is Henry Artz, daarnaast sta ik en dan komt Freddie de Bis. Ook zie ik Tonnie Schouten en ? Wijnen en ? Hoefnagels.

Akela Kamsma was zeer aardig, ze nam ons nog wel eens mee naar haar woning boven de winkel op de hoek Lange Brouwerstraat/Priemstraat naast het tegenwoordige Spijshuis Uylenspieghel.

Reactie 7:

Hennie Jansen, 03-12-2017: Beter laat dan nooit. Ik herken mijzelf op de foto, meest links op de voorste rij naast de akela. Ik ken verder geen namen, ook niet van de akela's, maar het verhaal van het thuisbezoek aan akela Kamsma komt mij heel bekend voor.

REAGEER:

Uw aanvullingen of opmerkingen zijn welkom!
Met dit formulier kunt u (nog) geen foto's versturen. Gebruik daarvoor uw e-mailprogramma.
Opmaak kan wel, bv <b>Vet</b> of <i>cursief</i> geeft Vet of cursief.
 
 Uw naam: en mailadres: