01

< Back | Index | Next >

01.jpg

Omdat ik maar enkele namen uit deze groep ken, wordt er wel verwacht dat iemand dit aanvult.

Reactie 1:

Henk van Hest, 28-03-2008, Zeeverkenners 1: Ik ken haast iedereen, maar er zijn me namen ontschoten: Boven van links naar rechts: Henk v Hest ( stuurman), Jan Ottele, Willie v Doorn, Henk de Gouw en Ad Roosendaal (schipper). Onder: Herman Alders, Wim v Geijn en Ewald. Ik geloof dat hij Benno heette.
Ik geloof dat de foto gemaakt is achter het Astatheater.

Reactie 2:

Sjef Janssen, 02-04-2008. Zeeverkenners 1: Ik denk dat ik nog enkele namen weet. Bovenste rij, tussen van Hest en Ottele, Heussels? Onderste rij, tweede van links ben ik, Sjef Janssen, daar schuin boven Frans Berbers?, en daar onder Rinie van Ooyen?. Uiterts rechts is volgens mij Sewald ipv Ewald.

Reactie 3:

Andrť Schuijffel, 14-11-2009: Sjef Janssen, de jongen 1e van links zittend op de grond met gekruiste benen en dwars gestreepte kniekousen, is inderdaad Riny (Rinus) van Ooyen. Hij zat in dezelfde klas als ik op de St Jozefschool in de Schoolstraat. Hij woonde ook in de Schoolstraat vlakbij de school. Later is hij (volgens mij) verhuisd naar de Myrtestraat.

Reactie 4:

Ewald van Kuil, 19-11-2009: De jongen die hier Ewald wordt genoemd heet Ewald met zijn achternaam. Zijn voornaam is Ben of Bennie zoals hij volgens mij toen werd genoemd. Ik vond dat indertijd grappig omdat ik Ewald als voornaam heb.
Hij woonde in de Fuutstraat en ik in de Korhoenstraat en onze vaders hebben samen iets gedaan voor "Herwonnen Levenskracht". Dat was volgens mij toentertijd een organisatie die werkte voor TBC-patiŽnten.

Reactie 5:

Rieky Ewald, 11-10-2018: inderdaad is dat mijn broer Bennie Ewald, wij woonden Fuutstraat 13.
Reactie 6:

Hans van den Heuvel, 13-10-2018: Bij kringloopwinkel het Goed staat een glas te koop van zeeverkenners Canisius, is dat deze groep of waren er meer?

REAGEER:

Uw aanvullingen of opmerkingen zijn welkom!
Met dit formulier kunt u (nog) geen foto's versturen. Gebruik daarvoor uw e-mailprogramma.
Opmaak kan wel, bv <b>Vet</b> of <i>cursief</i> geeft Vet of cursief.
 
 Uw naam: en mailadres: