097

<- Back | Index | Next ->

097.jpg

Weet u het Regionaal Archief Nijmegen, iets meer te vertellen over de hierboven getoonde foto (datum, lokatie, gebeurtenis en/of personen), reageer dan. Ook herinneringen aan hetgeen hierboven te zien is zijn natuurlijk welkom!

reageer

Reactie 1:

Wim van Maassen: Ook deze straat is volgens mij dezelfde als de straat van de diaserie foto213.

Reactie 2:

Henk Kersten: Deze foto is vrijwel identiek aan dianummer 210 van genoemde serie. De straat is dezelfde als de 1e fotovraag uit deze rubriek. Welke straat betreft het hier?

Reactie 3:

Jos: Nogmaals volgens mij de Schalunenburgstraat in Hatert. Overigens zijn de foto's naar mijn mening op dezelfde dag genomen. Let op de schaduwen en zelfs het witte propje, dat op straat ligt, staat op beide foto's. Bij het verwisselen van de camera's, zijn de twee meisjes in beeld komen
lopen of eruit natuurlijk.....

Reactie 4:

Arno Schuiling: Dit is de Uilenburgstraat in Hatert, gezien vanaf de Kleverburgstraat.Vanaf 1963 tot 1970 heb ik in de Kleverburgstraat gewoond.

 

Reactie 5:

Th. Kleermans, 27-06-2019: Arno Schuiling heeft gelijk, het is de Uilenborgstraat. Ik woon namelijk al 54 jaar op het hoekhuis.
Reactie 6:

Mario van Limburg, 21-07-2019: Ooit woonde ik op hoekhuis nr 1, van 1963 tot 1966 of zo. Dat waren toen erg vochtige huizen. Schoenen werden vaak groen als je ze niet vaak aan had. Later ben ik verhuisd als eerste bewoner naar de van der Duyn van Maasdamstraat 70, tot 1970. Hatert zien groeien.

REAGEER:

Uw aanvullingen of opmerkingen zijn welkom!
Met dit formulier kunt u (nog) geen foto's versturen. Gebruik daarvoor uw e-mailprogramma.
Opmaak kan wel, bv <b>Vet</b> of <i>cursief</i> geeft Vet of cursief.
 
 Uw naam: en mailadres: