Image172.jpg

<- Back | Index | Next ->

Image172.jpg

Reactie 1:

Theo Lucassen, 08-06-2017: Ik ben samen met Jo Jansen (tot 1991 lid van de CPN, vooral actief geweest in Nijmegen) zeer geinteresseerd in het oorlogsverleden van de Nijmeegse CPN. Ik heb hierover geschreven in de Gelderlander van 6 juli 1995 (aanslag in het Kronenburgerpark) en samen met Jo Janssen e.a. over dit en de hele Nijmeegse CPN geschiedenis gepubliceerd in het boek "Communisten aan de Waal" (1991). Maar we blijven op zoek naar veel meer informatie en beeldmateriaal. Als u wat weet mail mij, ik begrijp dat dat gaat via Noviomagus.
Reactie 2:

Ton Leenders, 09-06-2017: Hallo Theo Lucassen, is het bedoelde boek nog ergens te verkrijgen?
Reactie 3:

Theo Lucassen, 03-07-2017: Beste Ton Leenders, het boek 'communisten aan de Waal' is mogelijk alleen nog maar antiquarisch te verkrijgen. Probeer ook eens boekwinkeltjes.nl of de ZVAB, ook Nederlandse handelaren zijn daar actief op.
Reactie 4:

Rene van Hoften, 09-07-2017: He Theo, leuk dat jullie weer verder gaan met zoeken.
Ik denk dat Eric Theloosen ook nog wel eens wat zou kunnen weten. Hij heeft veel onderzoek en interviews gedaan en is ook nog lange tijd bij het IISG geweest voor onderzoek. Daarnaast ook nog een Melkertbaan gehad bij het Bevrijdingsmuseum in Groesbeek, dacht ik.
Groet en succes, Rene

REAGEER:

Uw aanvullingen of opmerkingen zijn welkom!
Met dit formulier kunt u (nog) geen foto's versturen. Gebruik daarvoor uw e-mailprogramma.
Opmaak kan wel, bv <b>Vet</b> of <i>cursief</i> geeft Vet of cursief.
 
 Uw naam: en mailadres: